maanantai 21. helmikuuta 2011

Nastatesti, vol. 3

Noniin, nyt ollaan nastatestien takarajalla. Jokaisella kerralla nastoja on lisätty ja nyt kummassakin tossussa oli 12, enempää ei itse asiassa tuosta rasiasta löydykään.

Nastatesteissa vol. 1 ja vol. 2 siis todettiin askeleen parantuneen ja samaa voitaneen todeta tässäkin vaiheessa. Vasemman jalan päkiän keskelle tuikattu nasta tosin pääsi liian pehmeään kohtaan ja se tuntui hieman jalkapohjassa, jos jalan alla oli jotain lunta kovempaa. Ei nyt vaarallista, mutta ärsyttävää silti. Ei olisi pitänyt  alusta alkaen pantata nastojen määrässä, mutta testauksen ollessa näin vähäistä, oli ainakin helppo huomata, että nastojen määrä on suoraan verrannollinen askeleen laatuun.

Pito oli kuitenkin todella loistava, polvet eivät kipeytyneet, pohkeista en osaa sanoa vielä mitään ja askel oli muutenkin varsin kevyt ja rullaava. Parhaana puolena tosin se, että hyvällä säkällä talvea on enää kuukausi jäljellä, niin voidaan lopettaa tuo pakkasessa sätkiminen. Kaikki kunnia juoksulle -14°C:ssa, mutta onhan se nyt kaikin puolin tyhmempää ja tehottomampaa kuin plussakelissä urheilu.  Itse asiassa, jos joku tätä lukeva keksii, mikä tässä kelissä on paremmin kuin +10°C:ssa, niin tarjoan keväällä jäätelön. Olosuhteille ei tosin voi hirveästi näillä leveysasteilla, niin iloitaan sitten tuplasti, kun keli on edes nollan yläpuolella.

Talven arvostuksesta kertoo myös jotain se, että tämä oli tosiaan koko talvena kolmas juoksu lumella. Juoksumatolla hajoaa pää, mutta ainakin siinä voi juosta shortsit jalassa. Eikä tuolla pimeällä nyt niin paljon maisemista ehdi nauttia, niin samapa tuo käytännössä. Nyt oikeasti sitä kevättä, valoa ja lämpöä päälle ja vauhdilla.

Ja nyt, kun kerran avaudutaan asioista, niin avaudutaan myös Sports Trackerin toimivuudesta. Uusimman päivityksen myötä tuokin ohjelma muuttui pitkälti hyödyttömäksi sen hävittäessä GPS-signaalin vähän väliä. Ja kun se häviää, se ei myöskään sitä uudestaan kytke. Jos joku ohjelman kehittäjä lukee tätä, niin minulla on keskisormi pystyssä siihen suuntaan. Hyvin kehitetty. Jos ongelma on Nokian luurissa, niin anteeksi ST:n kavereille ja keskisormea siihen laiteohjelmistokehityksen suuntaan, voitte poistua häpeillen vaikka ikkunan kautta. Kiva maksaa hyvän sukelluskellon verran laitteista ja ohjelmista, jotka toimivat kuin junat pakkasessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti