tiistai 26. lokakuuta 2010

Projekti käyntiin

Jostain tämäkin on aloitettava. Ja varmuuden vuoksi ensimmäinen kirjoitus on julkinen noin kaksi kuukautta ensimmäisen treenin jälkeen. No, tämä reaaliaikaistuu ajan mittaan, mutta tiivistetään alku pariin tekstiin.

Tavoitteena siis Joroisten SM-puolitriathlon heinäkuussa 2011. SM-tasolle en ole tunkemassa, mutta kuntosarjassa tavoitteena on se paras kolmannes. Tai edes puolikas. Ensimmäinen tavoite oli 6h ja maaliin, viime vuoden tuloksista päätellen tuotakin piti hieman kiristää ja nyt tavoite huitelee siinä noin 5,5h tunnin tietämillä.

Syksyn, talven ja kevään ohjelmassa siis reilusti juoksua, uintia ja vielä reilummin pyöräilyä. Pyöräily, tai siis pitkän matkan pyöräily, on näistä vierainta. Mitään lajia en ole kilpatasolla harrastanut ikinä, mutta uintia ja juoksua on sentään kokeiltu joskus. 1,9 kilometriä vedessä ei ainakaan alun perusteella vaikuta edes pahalta. Sen jälkeen tuleva 90km pyöräily taas tuntuu ennakkoon todella vastenmieliseltä ajatukselta. Välineitä ei vielä ole, kuntoa ei vielä ole ja ajallisesti kolmen tunnin tavoiteaika on sama kuin ajaisi autolla Tampereelle ja puoleenväliin saakka takaisin. Yök.

Tästä sitten runnomaan. Teksteinä tulee pyörimään kaikkea treenaamiselle kiroilusta, teknologian hyödyntämisestä ja vammoille nauramisesta. Hieroja tulee olemaan tänä vuonna hyvin työllistetty, se on ainakin varmaa.

3 kommenttia:

  1. Käyppä lukemassa uusimmasta Aamusetista sivun 10 alalaita (http://www.aamuset.fi/arkisto/).

    We are all so serious about sports, but if it's not fun, what's the point. -> pätee meikälisen kohdalla täysin tuohon uintiosuuteen.

    VastaaPoista
  2. Mies puhuu asiaa. Mä vihaan pyöräilyä, mutta tiedän, että tällä kunnolla senkin saa kuntoon. Ja kitaransoitto on ollut alussa täysin perseestä.

    Eli homma pitää opetella ja melkein kaikilla toi uinti on yhtä jumissa ku sulla. Aivan salettina se saadaan 45min vauhtiin sullekin tohon mennessä. Muuten tulet mukaan huoltomieheks :)

    VastaaPoista
  3. Kyllähän sen varmaan kuntoon saa, mutta kun on jo valmiiksi kädet ja kalenteri täynnä tekemistä ja harrastuksia, niin kysymys kuuluukin mistä kaivaa into uuteen (ja epämiellyttältä tuntuvaan) harrastukseen? Katotaan nyt löytyykö kiinnostus uintia kohtaan jonkun kiven alta.

    Kertaus on opintojen äiti: We are all so serious about sports, but if it's not fun, what's the point. ;)

    VastaaPoista