tiistai 4. tammikuuta 2011

2010 tilinpäätös

Heiaheia meni ja uudisti itsensä hienosti. Ilmeisesti tämä kirjoitukseni tekniikan ihanuuksista toimii heillä palvelun tuotekehityksen tärkeinpänä ohjenuorana, koska siinä moititut asiat (1kpl) korjattiin nyt julkaistussa päivityksessä. Pari lisäjuttua tuli lähes pyytämättä, mutta nyt, kun tilastointi on todella järkevästi ja visuaalisesti esitetty, voi sitä esitellä myös tässä.

Lyhyesti: pienistä katkoista huolimatta, eli syyskuun alun kahden viikon selkäkrampista ja yli 2/3 joulukuusta tuhonneesta keuhkoputkentulehduksesta huolimatta treeniä ehti kyllä kertyä varsin miellyttävästi. Äkkiä laskettuna käytettävissä olleista 18 viikosta tuli hyödynnettyä noin 13. Pyöräilykausi loppui hieman liian aikaisin, loppuvuoden juoksulenkit eivät tässä näy, kun tuli juostua aika lailla juoksumatolla ja kokonaisuutena hiihtojen kanssa (ei kuvassa), matkaa kertyi  ulkoilmassa hitusen alle 500km. Se on tod.näk. noin 500km enemmän kuin mitä olisi tullut ilman tätä projektia.
Kuva: Heiaheia

Tästä on pienen uudelleenlämmittelyn jälkeen helppo jatkaa vuodelle 2011 ja väitän, että tulevan seitsemän kuukauden aikana kunto tulee kokemaan ihmeitä. Lisäbonarina mukaan tulevat keväällä ihan oikea pyöräily ja loppukeväästä toivottavasti avovesiuinti. Afrikasta ostettu surffimärkäpuku on hieman jäykähkö käsistä, mutta se vain lisää treenin tehoa. Lisäksi lopputreenikauden saa treenata ilman kengänpohjassa rahisevia nastoja, vihreissä maastoissa ja pidemmässä auringonvalossa. Ei voi valittaa, paitsi juuri nyt, nyt on kylmää ja väritöntä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti